så jävla jobbigt !





lika bra att reda ut det här , haha
första kommentar :
onödigt att skriva anonymt , och att du inte vågar stå för det du säjer -.-

andra kommentar:
iofs var det inte jag som skrev inlägget och så men jag tkr precis som minora så aa , janna du får tycka vad du vill om vad vi tkr men vi försöker bara få er att inse att det e så jävla jobbigt att höra konstiga kommentarer och ooouuujjj. det var mitt svar iaf elr vafan du ställde jue ens inte en fråga men men ;) .

tredje kommentar :
1. fråga varända människa så får du svaret :) du kmr få samma svar antar jag
2. så du menar att du e oseriös hela tiden ? jämt och ständigt ? och på det sättet ni beter er så tror inte folk att ni är oseriösa tjejer !

tror många tkr likadant som meej
/malin


Kommentarer
Postat av: janna e bäst

vem fan bryr sig om vad alla tkr? tror ni att ni har värsta packen elr? HAHA. what?

såklart vi är oseriösa, men vafan , vrf tror ni att vi bytte klass egentligen? vi ville ju inte precis få höra det här varje dag , elr hur? kan ni tänka på hur vi känner när ni skriver på er blogg att ni hatar folk som har den humorn, med andra ord att ni hatar oss..

2010-02-17 @ 20:30:17
URL: http://avjanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

väx upp janna, är de ens ett namn?

2010-02-18 @ 16:25:35
Postat av: sandra muffins

håller med janna , varför ens skriva att ni tkr det är jobbigt från första början och börja tjaffsa med oss ? :o så jävla onödigt .. -.- asså fyfan va trött jag blir på sånt här .. om ni tkr det är jobbigt , visst tyck det då.. men då kan jag säga att jagb hatar era humor och tkr den är aas tråkig , lr tycker ni att det är kul att höra lr? :s -.- vi bytte klass pga det här .. nu vet ni vrf.

2010-02-18 @ 16:54:14
URL: http://spill.blogg.se/
Postat av: Anonym

johanna & sandra, ni är bara sååå omogna! gash. får typ damp. ni luktar skitmycket parfym, ser ut som fjortisar med erat vita lypsyl eller vad fan det är, ni bytte för att få status. shiit väx upp. är ni fem eller? & sandra tror du niorna är seriösa eller? gick förbi några för en dag sen & dom ba: den fula? sandra, spill.blogg.se, hahha jaa hon tjallade ju för läraren, vi dreev ju bara me na'. nii är inte coola. väx upp, fjortisar var inne 2008 inte 2010.

2010-02-19 @ 21:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0